ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

NEW!!!! Τελευταίο τεύχος ΣΕΙΡΗΝΑΣ 05-04-2010

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 13&14-02-2010


22η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ: 14  Φεβρουαρίου 2010
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΄Ωρα: 15:00 μ.μ.
ΠΥΡΣΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)  
Α' Βοηθός: Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου)  
Β' Βοηθός: Δημήτριος Τίκας (Ηπείρου)  
4ος Διαιτητής: Αντώνιος  Ζήλος (Λάρισας)  
Παρατηρητής: Ηλίας Κωτούλας (Τρικάλων)


Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σπάει η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, που συνεχίζει το αήττητο σερί της για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι και ανέβηκε ακόμη ένα σκαλοπάτι στον πίνακα, βρισκόμενη αισίως στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς. Στο μυαλό όλων, τώρα, είναι το επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας από τον αγώνα με τη Βέροια. 
Στα αρνητικά και πάλι του παιχνιδιού, ο κακός αγωνιστικός χώρος, μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πυρσός και που πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση. Κουρδάκη, Στουρνάρα και Δουλκερίδη δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ανδρέας Παντζιαράς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα μετ' εμποδίων συνεχίζεται και η προετοιμασία της ομάδας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της έλλειψης διαθέσιμων προπονητικών χώρων. Την ικανοποίηση του εξάλλου εξέφρασε ο Κύπριος τεχνικός για την απόδοση των παιχτών του στο ματς με το Μακεδονικό και ζήτησε οι παίχτες του να μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από τη συγκομιδή όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών, για να παραμείνει η ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στους φιλάθλους να μην μεταβούν στο γήπεδο την προσεχή Κυριακή για το ματς με τη Νίκη Βόλου, καθώς ο αγώνας είναι κεκλεισμένων των θυρών, εξέδωσε η ΠΑΕ Πυρσός: "Η διοίκηση της ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών ανακοινώνει ότι ο αγώνας της Κυριακής 14-2-2010 μεταξύ των ομάδων Πυρσού Γρεβενών-Νίκης Βόλου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ομάδας μας. Λόγω της ποινής αυτής δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα φίλαθλοι της ομάδας μας, τους οποίους ενημερώνουμε προς αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας τους, ότι δεν υπάρχει δυνατότητα εισόδου τους στο ΔΑΚ Γρεβενών".

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΟΥ: ΣΑΒΒΑΤΟ:13-02-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.  
19η αγωνιστική 


 ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ
Διαιτητής:  Σ. Τσιάκος (ΕΠΣ Θεσπωτίας)
Α΄Βοηθός: Χ. Σούφης (ΕΠΣ Θεσπωτίας)
Β΄Βοηθός:  Ε. Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Θεσπωτίας)
Παρατηρητής: Π. Σαββίδης (Κοζάνης
Με στόχο την ανάκαμψη και την επιστροφή στις νίκες, προετοιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές των Αεράτων, όλη τη βδομάδα για το αναβληθέν παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλων Αμμοχωρίου. Στα Γρεβενά πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα έχει χάσει τη μάχη της παραμονής και άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Παρόλα αυτά ο Νίκος Μπαλοδήμος, με ισχυρή δόση αυτοκριτικής, σε δηλώσεις μετά το ματς με το Βατανιακό τόνισε:
«Σήμερα τελείωσε για μας οριστικά πλέον η παραμονή στην κατηγορία. Πληρώσαμε τα λάθη μας και την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας. Βέβαια αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές μας, λόγω σπουδών κυρίως, δεν ακολουθούσαν το πρόγραμμα προπονήσεων, με αποτέλεσμα να παρουσιαζόμαστε ασύνδετοι στους αγώνες. Το ότι πέσαμε δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τα παιχνίδια και θα παραμείνουμε απλοί θεατές. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, θα αγωνιστούμε για την αξιοπρέπειά μας και για τον κόσμο που πίστεψε σε μας." 
Απόντες από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι τραυματίες Οικονόμου και Θ. Λάλλος καθώς και ο Χρήστος Μπαλοδήμος (συμπλήρωσε 4 κίτρινες). 

Σε αγωνιστικούς… ρυθμούς θέλει να διατηρηθεί η ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Δ’ Εθνική έχει διακοπή αυτό το σαββατοκύριακο και έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Λάλλου προγραμμάτισε φιλική αναμέτρηση το Σάββατο 13/02/2010 με τη Σειρήνα 
Τον αγώνα Επανομή - Βισαλτιακός σφυρίζει ο διαιτητής της Ε.Π.Σ. Γρεβενών Ανδρέας Καραλιόλιος

Φώτης Μπαζάκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΡΗΝΙ, ΓΡΕΒΕΝΑ, Greece
fbazakas@yahoo.gr

Fotis Bazakas

view source print?

view source print?

Posts & Comments stat..

Αναγνώστες

ΑΡΧΕΙΟ BLOG

ΣΕΙΡΗΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

Αθλητικός Όμιλος

Μεγάλου Σειρηνίου

«ΣΕΙΡΗΝΑ»

1992-2009. Ένας κύκλος 17ετών έκλεισε (;)

Ο Αθλητικός Όμιλος Μεγάλου Σειρηνίου «ΣΕΙΡΗΝΑ» ιδρύθηκε ως σωματείο το 1967. Η επίσημη αγωνιστική δράση της ομάδας χωρίζετε σε 3 περιόδους: 1972-1978, 1982-1991 και 1992-2009.

Δεκαετίες ‘70 και ‘80

Την πρώτη περίοδο (1972-1978) η Σειρήνα έπαιξε στην τότε ΕΠΣ Βορειοδυτικής Μακεδονίας κάνοντας μεγάλη πορεία με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας –αήττητη- το 1974.

Η δεύτερη περίοδος αρχίζει από το 1982, στη νέα ΕΠΣ Γρεβενών μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’80 όταν η ομάδα έπεσε σε παρακμή κυρίως λόγω της αποχώρησης πολλών παιχτών οι περισσότεροι από τους οποίους μετανάστευσαν στη Γερμανία. Έτσι η Σειρήνα παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών (Κώστας Κόκκινος, Φώτης Φαρμάκης, Μήτσιος Βάιος κ.ά.) βρέθηκε το 1991 στη Β’ Κατηγορία.

Ποδοσφαιρομάνα

Κύριο χαρακτηριστικό αυτών των 2 δεκαετιών είναι η ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών. Αρκετοί από αυτούς έπαιξαν στις μεγάλες κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων: Γιώργος Βαζάκας, Γιώργος Κουκουτσέλας, Βαγγέλης Μπόζιαρης, Γιώργος Κούσκορας, Στέργιος Κιούρκας ή έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο με την συμμετοχή τους στον Πυρσό: Φώτης Φαρμάκης, Σταύρος Ελευθεριάδης, Κώστας Μπόζιαρης, Μπάμπης Μπόζιαρης και αρκετοί άλλοι.

1992-2009

Με την είσοδο της δεκαετίας του ’90 η Σειρήνα μπήκε στην τρίτη και σημαντικότερη περίοδο όπου πρωταγωνιστούσε στα πρωταθλήματα της Α’ ερασιτεχνικής (1 πρωτάθλημα το 1999, 1 κύπελο το 2002, 3 τελικοί κυπέλου και πλασάρισμα σχεδόν κάθε χρόνο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος).

Την περίοδο αυτή οι παίχτες που αναδείχθηκαν και έπαιξαν ή παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες ή στον Πυρσό είναι οι: Δημήτρης Τσιάτσιος, Γιάννης Κουκουτσέλας, Αντώνης και Γιάννης Ισαακίδης, Σαράντης Μπαλντούμης, Βαγγέλης Καλαμπούκας, Δημήτρης Καρεπίδης, Γιώργος Ασλανίδης, Γιώργος Τσιάτσιος, Παναγιώτης Κουκουτσέλας και οι Σούλης Φαλτάκας, Γιάννης Ίττης.

Παρόλο που η ομάδα αυτά τα χρόνια στηρίχτηκε σε παίχτες από το Σειρήνι πρέπει να αναγνωρίσουμε και τη μεγάλη προσφορά ποδοσφαιριστών που ήρθαν και έγραψαν τη δική τους ιστορία στη Σειρήνα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Αντώνης Γκρισπάνης, Βασίλης Μπατακόιας, Χάρης Ιορδανίδης, Γιώργος Ταμπακάκος, Χρήστος Αναστασίου, Νίκος Τόλης, Γιώργος Μιχόπουλος, Σαράντης Γρίδας.

Οι δύο σημαντικότεροι συντελεστές αυτής της μεγάλης πορείας της Σειρήνας αυτών των 15 ετών ήταν οι δύο προπονητές της, ο Κώστας Σαΐτης, που κάθισε στο πάγκο για 7 ολόκληρα χρόνια και ο Γιώργος Κούσκορας που τον διαδέχτηκε για άλλα 7 χρόνια! Και οι δύο λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου συνέβαλαν στο να θεωρείται η Σειρήνα από τους φιλάθλους του Νομού μας ως μία από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Φυσικά τεράστια ήταν η συμβολή των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών όπως και των διοικητικών παραγόντων που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Από δω και πέρα η ομάδα πρέπει να συνεχίσει το δρόμο της συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας πρέπει να λάβουν υπόψη ότι τα παιδιά στο χωριό λιγοστεύουν και ότι σήμερα οι νέοι δε μαθαίνουν ποδόσφαιρο στις αλάνες αλλά στις οργανωμένες «Ακαδημίες».

Με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων του χωριού η Σειρήνα θα τα καταφέρει.