ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

NEW!!!! Τελευταίο τεύχος ΣΕΙΡΗΝΑΣ 05-04-2010

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 7 & 8/11/2009


Δύσκολο εντός έδρας αγώνα δίνει ο Πυρσός για την 8η Αγωνιστική του πρωταθλήματος την KΥΡΙΑΚΗ 8-11-2009 στις 15:00 στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ με αντίπαλο την ισόβαθμη του στην 4η θέση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ του δικού μας Στέργιου Κιούρκα.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσιος γνωρίζει πολύ καλά την Αναγέννηση, η οποία φέτος εντυπωσιάζει με την απόδοσή της. Στα μείον του Πυρσού η αγωνιστική απραξία, αφού η αναβολή του παιχνιδιού με την Καστοριά έβγαλε την ομάδα εκτός ρυθμού. Παρόλα αυτά η αγωνιστική ανάταση της ομάδας, ειδικά στον αγώνα με το Φωκικό και η συμπαράσταση των φιλάθλων, θα δώσουν το έναυσμα για νίκη στον Πυρσό, ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.



Ντέρμπι θα έχουμε στο Βατόλακκο, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 15.00 μ.μ. μεταξύ των ισόβαθμων στην 7η θέση του 3ου ομίλου της Δ΄Εθνικής Α.Ε.Π. Βατολάκκου και Αλεξάνδρειας.
Η Αλεξάνδρεια είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα που γνωρίζει καλά την κατηγορία. Φέτος βέβαια το ρόστερ της αποτελείται από νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές, παρόλα αυτά μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα εκτός έδρας.
Προβληματισμένος ο τεχνικός των Ποντίων Χρήστος Λάλλος με την απόδοση της Α.Ε.Π. στο Αμμοχώρι, όπου οι Πόντιοι "έπεσαν" αμαχητί. ΄Ετσι ο κ. Λάλλος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. έριξε το βάρος στην τόνωση του ηθικού και της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του. Η Α.Ε.Π. όταν παίζει συγκεντρωμένα, με ψυχή και ομαδικά, δεν έχει κανένα πρόβλημα να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι πολύ καλή - αν συγκρίνει κάποιος τα φετινά με τα περσινά δεδομένα- και θα γίνει καλύτερη, αν όλοι καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται μεμψιμοιρία και γκρίνια, αλλά προσήλωση στο να μείνει η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία.



Στην Κατερίνη εκστρατεύουν τα Γρεβενά Αεράτα, όπου την Κυριακή επίσης 8 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 15.00 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν το Σβορώνο, ο οποίος προέρχεται από ήττα στο γήπεδο του από τον Κάστωρ Καστοριάς. 8 οι βαθμοί του Σβορώνου, 4 των Αεράτων. Τα Αεράτα που προέρχονται από μια μεγάλη νίκη (την πρώτη φέτος) επί της Νίκης Αγκαθιάς, ταξιδεύουν στην Κατερίνη για το διπλό, πράγμα που αν επιτευχθεί θα τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό των παιχτών και θα αναρριχηθούν ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα.
Ο Νίκος Μπαλοδήμος γνωρίζει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του και έχει αποδείξει ότι παίζει πάντα για τη νίκη. Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα Αεράτα, είναι η απουσία του Χρήστου Μπαλοδήμου, που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Αγκαθιά. ΄Ετσι αναμένεται να επανέρθει στην εντεκάδα ο Κώστας Αναστασιάδης.


ΟΜΑΔΕΣ
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ-ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΗΜΕΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
8.11.09
ΔΔ ΒΑΤΟΛΑΚKΟΥ
15.00
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ζήλος Α.
ΕΠΣ
Λάρισας
ΒΟΗΘΟΣ
Μαντζανάς Β.
ΕΠΣ
Λάρισας
ΒΟΗΘΟΣ
Ντούρμα Σ.
ΕΠΣ
Λάρισας
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Σιδηρόπουλος Φ.
ΕΠΣ
Καστορίας

ΟΜΑΔΕΣ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ-ΑΕΡΑΤΑ
ΗΜΕΡΑ
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ
8.11.09
Δ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
15.00
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Μπουγιουκλής Ι.
ΕΠΣ
Μακεδονίας
ΒΟΗΘΟΣ
Παπακυρίτσης Χ.
ΕΠΣ
Μακεδονίας
ΒΟΗΘΟΣ
Καμουράς Κ.
ΕΠΣ
Μακεδονίας
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Βασιλείου Χ.
ΕΠΣ
Θεσσαλίας

Σάββατο: 7 Νοεμβρίου 2009, ώρα 15.00 μ.μ.
Γήπεδο Παλιουριάς
ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ - ΣΕΙΡΗΝΑ

Δύσκολο το παιχνίδι της Σειρήνας στην Παλιουριά. Παρόλο που η Παλιουριά βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού έχει μόνο ένα βαθμό, στην έδρα της είναι υπολογίσιμη αντίπαλος και δυσκολεύει αρκετά τη Σειρήνα τα τελευταία χρόνια.
Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της Σειρήνας σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, αναμένεται να ξεκινήσει ο Σαράντης Μπαλντούμης. Σίγουρα ο τεχνικός της Σειρήνας θα επαναφέρει στην εντεκάδα τους έμπειρους Λάμαρη, Χριστοδούλου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα χρησιμοποιηθεί ο Ξάνθος.
Το γρήγορο γκολ που θα φέρει την ηρεμία στην ομάδα είναι ο στόχος του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος τόνισε στους ποδοσφαιριστές του, ότι θέλει να επιδείξουν σοβαρότητα και να αποφύγουν τα προσωπικά λάθη που έκαναν στο πρώτο ημίωρο του αγώνα με τον ΄Αγιο Γεώργιο. 

Οι υπόλοιποι αγώνες

A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
7η αγωνιστική  ΣΑΒΒΑΤΟ: 7 Νοεμβρίου 2009

Καρπερό- Δήμητρα
Ιτέα- Κτηνοτροφικός Αστέρας
Κιβωτός- Αμυγδαλιά
Κοκκινιά- Φελλί
Αγ. Γεώργιος- Μηλιά
Δεσκάτη- Μέγαρο
Παλιουριά- Σειρήνα

Β΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

7η Αγωνιστική
Νεοχώρι- ΑΟ Αμέρου
Ποντινή- ΑΕ Κοκκινιά
Άγιοι Θόδωροι- Τριφύλι
Τρικοκιά- ΠΑΣ Γρεβενά
Ελεύθερο- Παλαιοχώρι
Ρεπό Σύδενδρο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΡΗΝΙ, ΓΡΕΒΕΝΑ, Greece
fbazakas@yahoo.gr

Fotis Bazakas

view source print?

view source print?

Posts & Comments stat..

Αναγνώστες

ΑΡΧΕΙΟ BLOG

ΣΕΙΡΗΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

Αθλητικός Όμιλος

Μεγάλου Σειρηνίου

«ΣΕΙΡΗΝΑ»

1992-2009. Ένας κύκλος 17ετών έκλεισε (;)

Ο Αθλητικός Όμιλος Μεγάλου Σειρηνίου «ΣΕΙΡΗΝΑ» ιδρύθηκε ως σωματείο το 1967. Η επίσημη αγωνιστική δράση της ομάδας χωρίζετε σε 3 περιόδους: 1972-1978, 1982-1991 και 1992-2009.

Δεκαετίες ‘70 και ‘80

Την πρώτη περίοδο (1972-1978) η Σειρήνα έπαιξε στην τότε ΕΠΣ Βορειοδυτικής Μακεδονίας κάνοντας μεγάλη πορεία με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας –αήττητη- το 1974.

Η δεύτερη περίοδος αρχίζει από το 1982, στη νέα ΕΠΣ Γρεβενών μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’80 όταν η ομάδα έπεσε σε παρακμή κυρίως λόγω της αποχώρησης πολλών παιχτών οι περισσότεροι από τους οποίους μετανάστευσαν στη Γερμανία. Έτσι η Σειρήνα παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών (Κώστας Κόκκινος, Φώτης Φαρμάκης, Μήτσιος Βάιος κ.ά.) βρέθηκε το 1991 στη Β’ Κατηγορία.

Ποδοσφαιρομάνα

Κύριο χαρακτηριστικό αυτών των 2 δεκαετιών είναι η ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών. Αρκετοί από αυτούς έπαιξαν στις μεγάλες κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων: Γιώργος Βαζάκας, Γιώργος Κουκουτσέλας, Βαγγέλης Μπόζιαρης, Γιώργος Κούσκορας, Στέργιος Κιούρκας ή έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο με την συμμετοχή τους στον Πυρσό: Φώτης Φαρμάκης, Σταύρος Ελευθεριάδης, Κώστας Μπόζιαρης, Μπάμπης Μπόζιαρης και αρκετοί άλλοι.

1992-2009

Με την είσοδο της δεκαετίας του ’90 η Σειρήνα μπήκε στην τρίτη και σημαντικότερη περίοδο όπου πρωταγωνιστούσε στα πρωταθλήματα της Α’ ερασιτεχνικής (1 πρωτάθλημα το 1999, 1 κύπελο το 2002, 3 τελικοί κυπέλου και πλασάρισμα σχεδόν κάθε χρόνο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος).

Την περίοδο αυτή οι παίχτες που αναδείχθηκαν και έπαιξαν ή παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες ή στον Πυρσό είναι οι: Δημήτρης Τσιάτσιος, Γιάννης Κουκουτσέλας, Αντώνης και Γιάννης Ισαακίδης, Σαράντης Μπαλντούμης, Βαγγέλης Καλαμπούκας, Δημήτρης Καρεπίδης, Γιώργος Ασλανίδης, Γιώργος Τσιάτσιος, Παναγιώτης Κουκουτσέλας και οι Σούλης Φαλτάκας, Γιάννης Ίττης.

Παρόλο που η ομάδα αυτά τα χρόνια στηρίχτηκε σε παίχτες από το Σειρήνι πρέπει να αναγνωρίσουμε και τη μεγάλη προσφορά ποδοσφαιριστών που ήρθαν και έγραψαν τη δική τους ιστορία στη Σειρήνα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Αντώνης Γκρισπάνης, Βασίλης Μπατακόιας, Χάρης Ιορδανίδης, Γιώργος Ταμπακάκος, Χρήστος Αναστασίου, Νίκος Τόλης, Γιώργος Μιχόπουλος, Σαράντης Γρίδας.

Οι δύο σημαντικότεροι συντελεστές αυτής της μεγάλης πορείας της Σειρήνας αυτών των 15 ετών ήταν οι δύο προπονητές της, ο Κώστας Σαΐτης, που κάθισε στο πάγκο για 7 ολόκληρα χρόνια και ο Γιώργος Κούσκορας που τον διαδέχτηκε για άλλα 7 χρόνια! Και οι δύο λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου συνέβαλαν στο να θεωρείται η Σειρήνα από τους φιλάθλους του Νομού μας ως μία από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Φυσικά τεράστια ήταν η συμβολή των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών όπως και των διοικητικών παραγόντων που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Από δω και πέρα η ομάδα πρέπει να συνεχίσει το δρόμο της συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας πρέπει να λάβουν υπόψη ότι τα παιδιά στο χωριό λιγοστεύουν και ότι σήμερα οι νέοι δε μαθαίνουν ποδόσφαιρο στις αλάνες αλλά στις οργανωμένες «Ακαδημίες».

Με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων του χωριού η Σειρήνα θα τα καταφέρει.