ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

free counters

NEW!!!! Τελευταίο τεύχος ΣΕΙΡΗΝΑΣ 05-04-2010

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 23&24/01/2010

 
19η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ 24-01-2010
ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΡΜΗΣ: 15:00 μ.μ.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΔημήτριοςΠρασατζής (ΔΡΑΜΑΣ)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Στέφανος Κυρβέης (ΣΕΡΡΩΝ)
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Χρήστος Ευθυμιάδης (ΣΕΡΡΩΝ)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κων/νος Πανιτσίδης (ΚΟΖΑΝΗΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ιωάννης Κουζάκης

Στη Θέρμη θα προσπαθήσει ο Πυρσός να αναπληρώσει τους δυο βαθμούς που έχασε στο ατυχές παιχνίδι με το Βισαλτιακό. Η Θέρμη που παλεύει για την παραμονή, μετά το μεταγραφικό μπαράζ των τελευταίων εβδομάδων και με νέα διοίκηση, δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του Δεκεμβρίου και αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο. Εντείνει το ρυθμό των προπονήσεων ο Ανδρέας Παντζιαράς και απαιτεί σοβαρότητα και αγωνιστικότητα απ' τους ποδοσφαιριστές του. Σαφώς η εικόνα του α΄ημιχρόνου του προηγούμενου αγώνα δεν ταιριάζει στον Πυρσό και με την προσαρμογή των νεαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, αναμένεται να καλυτερέψει η εικόνα της ομάδας. Δεν θα αγωνισθούν Φυρινίδης (τιμωρημένος) και Κουρδάκης (τραυματίας). Από τερματοφύλακα παραλίγο να μείνει ο Πυρσός την εβδομάδα που πέρασε μετά την απρόσμενη φυγή του Σκιαθίτη. Με συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης όμως αποκτήθηκε ο Σουμουλίδης που θα ντεμπουτάρει στη Θέρμη και αναμένεται να επιστρέψει ο νεαρός Τσακστάρας που είχε δοθεί δανεικός στην Α.Ε.Π. Βατολάκκου για να καλύψει τη θέση του 3ου τερματοφύλακα.
Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει και ο νεαποκτηθείςαπ' τα Τρίκαλα Γκαρόζης ενώ τα ευχάριστα για τον Ανδρέα Παντζιαρά είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του, Μπανούση, Βελώνη και Δουλγερίδη, που τόσο πολύ έλειψαν στο ματς με το Βισαλτιακό.

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ: 24-01-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.  
16η αγωνιστική - ΄Εναρξη β΄γύρου


ΣΙΑΤΙΣΤΑ. - Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαλουχίδης Χρ. (ΕΠΣ Κιλκίς)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Ασβεστόπουλος Α.
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Βλάχος Γ.
Παρατηρητής: Λιόλιος Δ. (Πιερίας)


Τα χαμόγελα επανήλθαν στους Πόντιους και με ανεβασμένη ψυχολογία ταξιδεύει στη Σιάτιστα η Α.Ε.Π. Η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο και το απέδειξε στο Μακροχώρι. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν χαρακτήρα και απέδειξαν ότι είναι ικανοί για κάθε αποτέλεσμα, τόνισε ο Χρήστος Λάλλος. Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. είναι στη διάθεση του προπονητή. Η Σιάτιστα είναι μια καλή, έμπειρη και με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές ομάδα και εντυπωσιάζει στα τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα  είναι δύσκολη η αποστολή της Α.Ε.Π. που όμως είναι διατεθειμένη να ¨παλέψει" το ματς και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει το δικαίωμα να πραγματοποιήσει το φετινό της στόχο, που δεν είναι άλλος απ' την παραμονή, μας δήλωσε ο Πρόεδρος Θωμάς Ντίγκος.


ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΗ: 24-01-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ. 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ  - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ

 
ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Τσιάκος Δ. (Θεσπρωτίας)
Α΄ΒΟΗΘΟΣ: Σουφής Χ.
Β΄ΒΟΗΘΟΣ: Κωνσταντίνου Ε.
Παρατηρητής: Σαββίδης Π. (Κοζάνης)

Μοναδική ευκαιρία για τα  Γρεβενά Αεράτα είναι το τρίποντο στον εντός έδρας αγώνα με το Αμμοχώρι, αφού η ομάδα της Φλώρινας είναι η πιο αδύναμη της κατηγορίας. Μέχρι τώρα τραυματισμοί, τιμωρίες, ατυχία, διαιτησία και βέβαια η απειρία, μας κόστισαν πολλούς βαθμούς, δήλωσε ο Νίκος Μπαλοδήμος. Δεν υπολογίζαμε ότι θα τερματίσουμε μόνο με δέκα βαθμούς στον α΄γύρο, τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. Εμείς δεν σταματάμε την προσπάθεια, όσο κι αν η θέση μας είναι δεινή. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και ότι βγει. Οπωσδήποτε είμαστε απογοητευμένοι και προβληματισμένοι, όταν δουλεύεις όμως 25 χρόνια με νεαρούς ποδοσφαιριστές, σημασία έχει η διάρκεια και όχι τα πρόσκαιρα αποτελέσματα.

Στο μεταξύ με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Πόρο. Ασκήσεις τακτικής και συστήματα μπήκαν πάλι στον ημερήσιο προγραμματισμό των προπονήσεων, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Χρήστος Μπαλοδήμος, προκειμένου να επανέλθει πλήρως απ' το βαρύτατο τραυματισμό του. Το ευχάριστο για το Νίκο Μπαλοδήμο είναι ότι έχει "όλα τα όπλα" στη διάθεσή του, αφού οι τιμωρημένοι Αφοί Λάλλου επανέρχονται και θα αγωνισθούν.


A΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
Σάββατο: 23 Ιανουαρίου 2009

16η αγωνιστική 23-01-2010
 Μηλιά - Καρπερό
Μέγαρο - Φελλί
 Σειρήνα - Αμυγδαλιά
Κτηνοτροφικός- Παλιουριά
Δεσκάτη - Δήμητρα
 Άγ. Γεώργιος - Ιτέα
 Κοκκινιά - Κιβωτός


Πανηγυρικό κλίμα επικρατεί στις τάξεις της Σειρήνας μετά την εντυπωσιακή νίκη στη Μηλιά. Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στα πλάισια της 16ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Σειρήνα και την 4η στη βαθμολογία Αμυγδαλιά. Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά, εντυπωσιάζει φέτος με την απόδοσή της και διαθέτει ένα ικανότατο και έμπειρο ρόστερ.  Προσγειωμένους θέλει τους ποδοσφαιριστές του, ο προπονητής της Σειρήνας, Σαράντης Μπαλντούμης. Ο τεχνικός της Σειρήνας δεν ξεχνάει ότι η μοναδική ήττα της ομάδας του φέτος, προέρχεται απ' τους "γείτονες" και ζήτησε σοβαρότητα, υπομονή και ωριμότητα απ' τους παίχτες του, ενώ εντατικοποίησε και το ρυθμό των προπονήσεων.  Προβλήματα δεν υπάρχουν στην ομάδα του Σειρηνίου και αναμένεται να ξεκινήσει ο Παναγιώτης Χριστοδούλου.

Φώτης Μπαζάκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Η φωτογραφία μου
ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΡΗΝΙ, ΓΡΕΒΕΝΑ, Greece
fbazakas@yahoo.gr

Fotis Bazakas

view source print?

view source print?

Posts & Comments stat..

Αναγνώστες

ΑΡΧΕΙΟ BLOG

ΣΕΙΡΗΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ

Αθλητικός Όμιλος

Μεγάλου Σειρηνίου

«ΣΕΙΡΗΝΑ»

1992-2009. Ένας κύκλος 17ετών έκλεισε (;)

Ο Αθλητικός Όμιλος Μεγάλου Σειρηνίου «ΣΕΙΡΗΝΑ» ιδρύθηκε ως σωματείο το 1967. Η επίσημη αγωνιστική δράση της ομάδας χωρίζετε σε 3 περιόδους: 1972-1978, 1982-1991 και 1992-2009.

Δεκαετίες ‘70 και ‘80

Την πρώτη περίοδο (1972-1978) η Σειρήνα έπαιξε στην τότε ΕΠΣ Βορειοδυτικής Μακεδονίας κάνοντας μεγάλη πορεία με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας –αήττητη- το 1974.

Η δεύτερη περίοδος αρχίζει από το 1982, στη νέα ΕΠΣ Γρεβενών μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’80 όταν η ομάδα έπεσε σε παρακμή κυρίως λόγω της αποχώρησης πολλών παιχτών οι περισσότεροι από τους οποίους μετανάστευσαν στη Γερμανία. Έτσι η Σειρήνα παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών (Κώστας Κόκκινος, Φώτης Φαρμάκης, Μήτσιος Βάιος κ.ά.) βρέθηκε το 1991 στη Β’ Κατηγορία.

Ποδοσφαιρομάνα

Κύριο χαρακτηριστικό αυτών των 2 δεκαετιών είναι η ανάδειξη σπουδαίων ποδοσφαιριστών. Αρκετοί από αυτούς έπαιξαν στις μεγάλες κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων: Γιώργος Βαζάκας, Γιώργος Κουκουτσέλας, Βαγγέλης Μπόζιαρης, Γιώργος Κούσκορας, Στέργιος Κιούρκας ή έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο με την συμμετοχή τους στον Πυρσό: Φώτης Φαρμάκης, Σταύρος Ελευθεριάδης, Κώστας Μπόζιαρης, Μπάμπης Μπόζιαρης και αρκετοί άλλοι.

1992-2009

Με την είσοδο της δεκαετίας του ’90 η Σειρήνα μπήκε στην τρίτη και σημαντικότερη περίοδο όπου πρωταγωνιστούσε στα πρωταθλήματα της Α’ ερασιτεχνικής (1 πρωτάθλημα το 1999, 1 κύπελο το 2002, 3 τελικοί κυπέλου και πλασάρισμα σχεδόν κάθε χρόνο στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος).

Την περίοδο αυτή οι παίχτες που αναδείχθηκαν και έπαιξαν ή παίζουν σε μεγάλες κατηγορίες ή στον Πυρσό είναι οι: Δημήτρης Τσιάτσιος, Γιάννης Κουκουτσέλας, Αντώνης και Γιάννης Ισαακίδης, Σαράντης Μπαλντούμης, Βαγγέλης Καλαμπούκας, Δημήτρης Καρεπίδης, Γιώργος Ασλανίδης, Γιώργος Τσιάτσιος, Παναγιώτης Κουκουτσέλας και οι Σούλης Φαλτάκας, Γιάννης Ίττης.

Παρόλο που η ομάδα αυτά τα χρόνια στηρίχτηκε σε παίχτες από το Σειρήνι πρέπει να αναγνωρίσουμε και τη μεγάλη προσφορά ποδοσφαιριστών που ήρθαν και έγραψαν τη δική τους ιστορία στη Σειρήνα. Ενδεικτικά αναφέρονται οι: Αντώνης Γκρισπάνης, Βασίλης Μπατακόιας, Χάρης Ιορδανίδης, Γιώργος Ταμπακάκος, Χρήστος Αναστασίου, Νίκος Τόλης, Γιώργος Μιχόπουλος, Σαράντης Γρίδας.

Οι δύο σημαντικότεροι συντελεστές αυτής της μεγάλης πορείας της Σειρήνας αυτών των 15 ετών ήταν οι δύο προπονητές της, ο Κώστας Σαΐτης, που κάθισε στο πάγκο για 7 ολόκληρα χρόνια και ο Γιώργος Κούσκορας που τον διαδέχτηκε για άλλα 7 χρόνια! Και οι δύο λάτρεις του επιθετικού ποδοσφαίρου συνέβαλαν στο να θεωρείται η Σειρήνα από τους φιλάθλους του Νομού μας ως μία από τις ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Φυσικά τεράστια ήταν η συμβολή των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών όπως και των διοικητικών παραγόντων που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα.

Από δω και πέρα η ομάδα πρέπει να συνεχίσει το δρόμο της συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα. Οι υπεύθυνοι της ομάδας πρέπει να λάβουν υπόψη ότι τα παιδιά στο χωριό λιγοστεύουν και ότι σήμερα οι νέοι δε μαθαίνουν ποδόσφαιρο στις αλάνες αλλά στις οργανωμένες «Ακαδημίες».

Με τη βοήθεια όλων των φιλάθλων του χωριού η Σειρήνα θα τα καταφέρει.